Home
Het beroep pedicure
De Behandeling
De praktijk
Diabetische voet
Prijslijst
Ervaringen uit de praktijk
Contact
Links
   
 

Op deze pagina ervaringen van cliŽnten :

Het zijn ervaringen door de cliŽnten zelf geschreven, ik plaats ze alleen op mijn site.

 

Ik ben sinds 15 februari 2005 al cliŽnt bij pedicure Bianca en ik moet zeggen tot volle tevredenheid !!! Het is een verademing als je voeten weer zijn behandeld. Het is dus van harte aan te bevelen.                                                                             Met vriendelijke groeten van een tevreden cliŽnt. 

                                      **************

Toen mijn pedicure er een paar jaar geleden, na 25 jaar mee stopte, moest ik op zoek naar een ander. Die heb ik ook gevonden, maar daar was ik niet tevreden over, elke 6 weken vloeide er bloed en kon ze daardoor niet verder werken. Toen kwam Bianca, zij vertelde mij dat ze nog nooit bloed had gemaakt, en tot nu toe klopt dat ook. Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar pedicure Bianca.

                                      **************

Wij zijn vanaf de 1e les bij pedicure Bianca betrokken, niet zo vreemd als je haar ouders bent en die dag dat zij naar school ging op de kleinkinderen past. Nu zij een zelfstandige praktijk heeft, hoeft dit niet meer, en gaan ook wij onze voeten laten doen. Dit vanzelfsprekend tot ons genoegen. Wij hadden voor die tijd ook al een pedicure, maar zijn tot volle tevredenheid overgestapt naar onze dochter.

                                      **************

Je lichaam, je handen, maar vooral je voeten hebben een goede verzorging nodig. Daarom ga ik naar een pedicure Bianca, zij verzorgd mijn voeten tot in de puntjes en ik ben uiteraard zeer tevreden met haar. 

                                      **************

Ik had onder beide voeten een likdoorn, deze zijn verwijderd en ook niet meer teruggekomen. Ook heb ik enkele puntnagels, deze zijn nu ook zo goed als verdwenen. Dit allemaal dankzij de voortreffelijke behandelingen van Bianca.

                                       **************

Na een slechte ervaring met een andere pedicure, ben ik terecht gekomen bij Bianca. Al meer dan een jaar ben ik uiterst tevreden over de wijze waarop zij mijn voeten en nagels weet te behandelen. Ik hoop dat ze nog lang zo door gaat.

                                       **************

Bij Bianca ben je in goede handen: betrouwbaar, vakkundig en zorgvuldig. Een verademing.

                                       **************

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeschreven K.v.K. Rotterdam onder nr.24472105

AGB - Code : 96-006044

Ingeschreven bij Provoet onder nr.304145